Een plek waar samen creatief zijn centraal staat

Ben je benieuwd naar pottenbakken, of heb je de smaak al even te pakken? Deze cursussen keramiek zijn voor mensen met of zonder ervaring:

• Als beginner leer je de basistechnieken van het draaien, afdraaien en glazuren.

• Als gevorderde krijg je een programma op maat van jouw ervaring en beslis je zelf wat je wil maken of bijleren.

• Heb je geen idee wat je van pottenbakken kan verwachten of kom je graag eerst een verkennen? Dan is een initiatieles ideaal.

• Er zijn 9 draaitafels in het atelier, de begeleiding is intensief en persoonlijk. 

ALLE CURSUSSEN ZIJN MOMENTEEL VOLZET
Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

INSCHRIJVEN


Stuur een mailtje naar Atelier Lies met vermelding van de workshop die je wil volgen – laat ook weten of je al ervaring hebt of niet. 

Ik stuur je een bevestigingsmail, maar je inschrijving is pas definitief als je volledig hebt betaald. Dat kan tot 6 weken voor de start van de cursus op het rekeningnummer BE51 0018 3575 0662, met vermelding van je naam.

Wil je annuleren? Dat gaat kosteloos tot 4 weken voor de workshop. Wie later afzegt, betaalt 10% van zijn inschrijfkost (voor administratie enz.).

Passen de lesmomenten niet of zijn de lessen volzet? Laat gerust weten wanneer je graag een potje komt draaien, dan bekijk ik wat mogelijk is of zet ik je naam op de wachtlijst.

LOCATIE


De lessen gaan door in het atelier van Lies: Denderweg 18, 9308 Gijzegem (Aalst).

Er is voldoende parkeerplaats, zowel links als rechts van het huis – dank u wel om niet voor het kleine poortje van mijn buurvrouw te staan.

U kan uw wagen ook kwijt op de parking van De Looierij of de parking naast de Dendergalm.

 

 

 

 

 

 

 

VOORWAARDEN


Atelier Lies heeft het recht om een cursus te annuleren of verplaatsen, zonder dat zij hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld en zonder schadevergoeding. In zo’n geval krijgen de cursisten de mogelijkheid om zich uit te schrijven met volledige terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

De cursussen gaan pas door bij een minimum aantal deelnemers van 4 personen, tenzij anders vermeld. 

Atelier Lies is, behalve gevallen van burgerlijke aansprakelijkheid, niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade veroorzaakt door ongevallen voor, tijdens of na de les.

Bij ziekte of afwezigheid van de lesgeefster kunnen lessen, indien mogelijk, worden ingehaald binnen hetzelfde trimester. Dit is echter geen garantie.